YinYang wellness
Verwen uw lichaam en geest

 

Lekker ontspannen kan in de YinYang wellness. YinYang biedt een verscheidenheid aan ontspanningsmogelijkheden op het gebied van Sauna & Wellness. Na een verfrissende douche kunt u gebruik maken van de sauna en het Turks stoombad, daarnaast kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad en/of heerlijk ontspannen in één van de twee ruime whirlpools. Even helemaal wegsoezen op een van de ligbedden, genieten van de rust met een lekker achtergrondmuziekje en de geur van lavendel. Kortom; tijd voor uzelf!

 

Let op: In de whirlpools en zwembaden is ondergoed en/of badkleding niet toegestaan in verband met hygiëne.

Neem een duik
in het zwembad

 

Het is natuurlijk zonde om bij mooi weer binnen te blijven. Neem dan eens een duik in het buitenzwembad, of maak een wandeling in de schitterende bostuin.

 

Landelijk genieten kan in de buitensauna, want door het grote raam hebt u een prachtig uitzicht op het groene decor. De zonneweide en de hoogteverschillen van het Roerdal maken de belevenis helemaal compleet. Het park wordt ’s avonds bovendien prachtig verlicht en dat zorgt voor feeërieke taferelen. U voelt zich echt even één met de natuur.

Beauty salon

 

Een bezoek aan de beautysalon is een uitstekende gelegenheid om uw lichaam eens extra te laten vertroetelen. Deze faciliteiten zijn een extra optie. U krijgt precies de behandeling die aansluit op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de pedicure/manicure-optie om uw handen en voeten te laten verzorgen. Daarnaast kunt u kiezen voor een gezichtsbehandeling, welke zorgt voor een stralend gelaat.

Zonnebank
met snelbruiner

 

Het Nederlandse weer wil helaas niet altijd meewerken, maar door de zonnebank met snelbruiner kunt u toch op een veilige manier een gezond kleurtje krijgen.

 

Zonnen bij Saunaclub YinYang is sowieso een goed idee, want de extra vitamine D die uw lichaam hierbij aanmaakt is goed voor uw gezondheid.

“ONZE MASSEUR KNEEDT DE VERMOEIDHEID
UIT UW SPIEREN!”

 

Als extra optie kunt u zich laten behandelen door een professionele masseur. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Bij de verfrissende ontspanningsmassage komt u heerlijk tot rust. De sportmassage is uitermate geschikt om uw vermoeide spieren weer soepel te maken. En raakt u die vervelende pijntjes maar niet kwijt? Dan is de triggerpointmassage een goede oplossing. Deze techniek is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Door de verkrampingen in uw lichaam gericht aan te pakken, zullen pijnklachten vaak snel verdwijnen. Uiteraard kunt u desgewenst ook kiezen voor een extra stevige massage, waarbij u meerdere soorten massages kunt combineren. Na een bezoek voelt u zich weer een heel ander mens.

YinYang heeft eind 2016 uitgebreid met verschillende nieuwe faciliteiten, waar u volledig tot ontspanning
kunt komen of uzelf kunt laten verwennen door één van de professionals.In onze massagesalon kunt u kiezen voor een heerlijke sport- of drukpuntmassage.
Daarnaast hebben wij de beschikking over een kapsalon en beautysalon, hier kunt u terecht kunt voor allerlei behandelingen.

Het nieuwe gedeelte beschikt ook over een aantal relaxrooms, in deze relaxrooms kunt u genieten van erotiek of sensueel samenzijn.