Restaurant
& bar

 

“PROEF DE HEERLIJKE GERECHTEN MET VERSE INGREDIËNTEN EN STREEKPRODUCTEN”

 

Wij laten u graag proeven van een ruim aanbod verse, smakelijke gerechten. De hele dag kunt u genieten van een uitgebreid buffet. Daarnaast bieden we in de bar en de men’s lounge een uitgebreid assortiment dranken.

Pure smaken
in het restaurant

 

Onze chef-kok zorgt dat u tijdens uw bezoek kunt genieten van lekkere gerechten en tijdens de verschillende dagdelen wordt het buffet aangepast. Tussen 16:30 en 17:00 bereiden onze koks het avonddiner voor. Het restaurant is dan gesloten. Het avondbuffet bestaat uit minimaal twee soorten vlees en veel verse groenten.

 

Onze chef-kok zweert bij verse ingrediënten. Dat betekent dat er veel seizoensgerechten op het menu staan. We laten u ook graag kennismaken met verse streekproducten. Boerderijen uit de buurt leveren bijvoorbeeld het vlees en de verse eieren. De ambachtelijke bakker uit de omgeving zorgt dagelijks voor het lekkere brood.

Relaxen in de
Men’s lounge

 

Misschien vindt u onze gezellige bar even wat te druk, dan is een bezoek aan de Men’s lounge een goed idee. Het is een prachtige ruimte waar u rustig lectuur kunt lezen, even uw mails kunt bijwerken of heerlijk kunt relaxen en genieten van het prachtige uitzicht op de bostuin. 

 

De Men’s lounge heeft een selfservice bar waar alle inclusief dranken verkrijgbaar zijn. Laptops, tablets en telefoons zijn hier toegestaan en er staat een openbare wifi verbinding tot uw beschikking.

Lekker drankje
in de yinyang-bar

 

In de bar drinkt u een lekker drankje met uw vrienden of zakelijke relaties, met op de achtergrond sfeervolle muziek. ’s Zomers kunt u plaatsnemen op het zonneterras, met uitzicht op de bostuin. Bier, koffie, thee en frisdrank zijn inclusief. Rokers laten we natuurlijk niet in de kou staan, want er is een verwarmde rokersruimte beschikbaar.