Horeca

YinYang Restaurant
Het koksteam begrijpt dat u bij ons bent om te genieten; zij bereiden een dagelijks wisselend tongstrelend buffet met dagverse producten voor u. Deze gerechten worden gepresenteerd middels een warm en koud buffet dat aanwezig is in ons gezellige restaurant. Openingstijden van het restaurant zijn voor het ontbijt en de lunch van 11.00 – 15.00 en voor uw diner van 17.00 – 22.00. In het restaurant, met open keuken, zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

YinYang Bar
In de gemoedelijke sfeer van onze bar met paaldanspodium, smaken uw drankjes en gesprekken naar meer… Diverse mix-dranken en wijn bestelt u eenvoudig met uw drankkaart (verkrijgbaar aan de receptie). Non-alcoholische dranken en bier zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

YinYang Men’s Lounge
In de Men’s Lounge kunt u zich terugtrekken. U kijkt in alle rust uw favoriete sport op tv, leest de krant of een tijdschrift, pleegt dat telefoontje of doet er zaken. En in de self service bar schenkt u uw eigen drankje.

messages.alt-restaurant-right

Wellness

YinYang Spa
Omdat u in alle privacy helemaal tot rust wilt komen, kunt u bij Saunaclub YinYang gebruik maken van diverse faciliteiten, bijvoorbeeld ons verwarmd buitenzwembad of onze buitensauna. Wist u dat deze het hele jaar open zijn? Ontspant u zich liever binnen? Dan maakt u wellicht graag gebruik van een van onze whirlpools, ons binnenzwembad, het voetenbad of (tegen betaling) onze zonnebank. Ons Turks stoombad laat uw bloed sneller stromen: met een weldadige temperatuur van 50° worden uw bloedsomloop, ademhaling en zuurstoftoevoer gestimuleerd. Heeft u licht reumatische klachten, dan merkt u dat deze na een bezoek aan het Turks stoombad verminderd zijn! Tijdens een bezoek aan de sauna dringt de temperatuur van 90° diep in uw spieren door en voelt u de spanning van u afglijden. In onze massagesalon kunt u terecht voor een traditionele sport- en/of ontspanningsmassage door ervaren masseurs. U betaalt naar gelang de duur van de massage. De kosten van een massage bedragen €30,00 voor een half uur, €40,00 voor drie kwartier en €50,00 voor een uur.

Wellness

Erotiek

YinYang Erotiek
Dagelijks zijn er gemiddeld 50 tot 90 vrouwelijke gasten bij Saunaclub YinYang, gekleed in lingerie of badkleding. Ontmoet u een leuke dame, dan kunt u zich afzonderen in een van de privékamers. De vrouwelijke gasten bepalen zelf de prijzen en regels voor hun diensten. U maakt hier van tevoren samen duidelijke afspraken over.

YinYang Kamers
Saunaclub YinYang beschikt over 35 royale privé kamers, voorzien van een heerlijk bed en een douche, waar u zich met een van de vrouwelijke gasten kunt afzonderen. Enkele kamers hebben daarbij ook een bad. Kiest u voor een van de twee VIP-kamers met bubbelbad, dan kunt u deze tegen bijbetaling reserveren. Vanzelfsprekend voldoen de kamers aan onze optimale hygiëne-eisen.

YinYang Erotische Cinema
Erotische films kijken, terwijl u aangenaam ligt of zit; het kan in onze sfeervolle cinema. Wij bieden een doorlopend wisselend aanbod op een groot breedbeeldscherm.

Erotiek

opening
hours

Saunaclub YinYang is een saunaclub, die dagelijks van 11:00 tot 01:00 geopend is en waar u zo lang kunt blijven als u wilt om onbeperkt te kunnen genieten. U kunt er een compleet dagje uit van maken; er is namelijk genoeg te beleven!