Faq

Scroll omlaag voor het antwoord op al uw vragen

Wanneer is Saunaclub YinYang geopend?

Saunaclub YinYang is 7 dagen per week open van 11:00 tot 01:00 uur. Een aantal vaste dagen per jaar zijn wij gesloten: op 1 januari, 24, 25, 26 en 31 december.

Wat is de algemene procedure die wordt gehanteerd bij aankomst?

Bij aankomst ontvangt u een badjas, badslippers, een badhanddoek en de sleutel van uw locker. Daarna kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die Saunaclub YinYang biedt, zoals ons restaurant, de wellness en kamerverhuur. Non-alcoholische dranken, bier en het buffet zijn inbegrepen in de prijs. "Eventueel contact met de vrouwelijke gasten is niet inbegrepen in de prijs. De vrouwelijke gasten hanteren hun eigen prijzen. Om misvattingen te voorkomen, hanteren wij de regel om vooraf afspraken te maken met de vrouwelijke gast van uw keuze. Saunaclub YinYang is hierin geen partij."

Kan er bij Saunaclub YinYang overnacht worden?

Saunaclub YinYang heeft zelf geen mogelijkheid om te overnachten. Om 01.00 uur sluit onze saunaclub en verlaten alle gasten het terrein. Natuurlijk kunt u in de directe omgeving van Saunaclub YinYang een hotel boeken; u vindt deze in het centrum van Roermond, op 4 kilometer afstand. Onze tip: Theaterhotel van der Valk, hotel Roermond en hotel Dux zijn allen luxe en sfeervolle hotels waar u kunt overnachten.

Welke entreeprijs hanteert Saunaclub YinYang?

De entreeprijs bij Saunaclub YinYang bedraagt € 55,- wanneer u voor 14:00 uur bij ons aankomt. Arriveert u na 14:00 uur, dan bedraagt de entreeprijs € 65,-.

Zijn de consumpties in de entreeprijs inbegrepen?

Non-alcoholische dranken, bier en het buffet zijn inbegrepen in de entreeprijs. Een drankkaart voor mix-drankjes en wijn kunt u aan de receptie kopen.

Is Saunaclub YinYang een FKK club?

Saunaclub YinYang is geen FKK club; de vrouwelijke gasten kleden zich in lingerie of badmode.

Welke kledingvoorschriften gelden er binnen voor de heren?

Bij aankomst ontvangen de heren een badjas, badslippers en een badhanddoek die zij tijdens hun verblijf bij YinYang kunnen gebruiken.

Is zwemkleding toegestaan bij Saunaclub YinYang?

Omwille van een goede hygiëne is zwemkleding niet toegestaan in de whirlpools en binnenzwembaden. In ons buitenzwembad is badkleding natuurlijk wel toegestaan.

Zijn tassen toegestaan?

Tassen zijn niet toegestaan in Saunaclub YinYang. Een klein tasje kunt u achterlaten in uw locker. Andere spullen kunt u in uw auto of bij de receptie achterlaten.

Zijn de badjassen van Saunaclub YinYang ook te koop?

Bij aankomst ontvangt u een badjas van Saunaclub YinYang. Een nieuwe badjas is te koop bij de receptie. Het is niet toegestaan uw eigen badjas mee te nemen. Naast de badjas is ook diverse andere merchandise te koop, denk aan o.a. petjes, poloshirts. Ideaal als cadeau!

Is het gebruik van een mobiele telefoon toegestaan?

In verband met uw privacy en die van andere gasten is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan. Mocht u onverhoopt toch dringend even moeten bellen, dan kunt u bij de receptie een camera-cover afhalen. In de Men’s Lounge is het gebruik van mobiele telefoons wel toegestaan.

Is het mogelijk om als koppel Saunaclub YinYang te bezoeken?

Het is niet mogelijk om als koppel Saunaclub YinYang te bezoeken. Wij zijn alleen toegankelijk voor individuele bezoekers.

Verkoopt Saunaclub YinYang cadeaubonnen?

Saunaclub YinYang verkoopt cadeaubonnen. Deze zijn verkrijgbaar aan de receptie.

Ontvang ik op mijn verjaardag gratis entree?

Jarig? Van harte gefeliciteerd! Toon uw identiteitskaart op de dag van uw verjaardag en u ontvangt een vrijkaart voor deze dag!

Heeft saunaclub YinYang ook losse arrangementen?

Saunaclub YinYang biedt u drie verschillende arrangementen aan, u kiest welke het best bij uw wensen past;

  • Arrangement ‘Bar & Restaurant’; hiermee kunt u gebruik maken van de faciliteiten van ons horeca-gedeelte. Geniet in stijl van ons warm en koud buffet, bier en non- alcoholische dranken. De entreeprijs van dit arrangement bedraagt €44,00.
  • ‘Wellness-arrangement’; voor €20,00 maakt u gebruik van alle wellnessfacilititen die Saunaclub YinYang te bieden heeft: de zwembaden, sauna, Turksstoombad, voetenbad en whirlpools.
  • Arrangement ‘Relax’; met het bedrag van €16,00 per uur heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze privékamers. U heeft alleen toegang tot dit gedeelte van Saunaclub YinYang en kunt hier in contact komen met de vrouwelijke gasten. Wilt u toch graag gebruik maken van faciliteiten buiten het arrangement, dan betaalt u aan de receptie de all-in prijs.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00 uur.

Welk buffet wordt er vandaag geserveerd in het restaurant?

In ons restaurant bieden we u elke dag een variatie aan gerechten, bereid met dagverse producten. Dit presenteren we in de vorm van een warm en koud buffet.

Hoeveel vrouwelijke gasten zijn er dagelijks aanwezig?

Dagelijks zijn er bij Saunaclub YinYang gemiddeld 50 tot 90 vrouwelijke gasten aanwezig. Dit is een gemiddelde; het aantal vrouwelijke gasten varieert elke dag.

Welke afkomst hebben de vrouwelijke gasten die aanwezig zijn?

Wij vinden privacy voor al onze gasten erg belangrijk en doen geen uitspraken over identiteit of afkomst.

Is het contact met vrouwelijke gasten inbegrepen in de entreeprijs?

Eventueel privé contact met vrouwelijke gasten is niet inbegrepen in de entreeprijs. De vrouwelijke gasten hanteren hun eigen prijzen. Saunaclub YinYang is hierin geen partij; u maakt vooraf afspraken met de vrouwelijke gast van uw keuze.

Geldt voor de vrouwelijke gasten een bepaalde dresscode?

De vrouwelijke gasten van Saunaclub YinYang zijn gekleed in lingerie of badkleding.

Welke handelingen verrichten de vrouwelijke gasten?

Onze vrouwelijke gasten bepalen hun eigen prijzen en regels voor hun diensten. Zij bepalen zelf ook welke handelingen zij verrichten bij de mannelijke gasten. Hier dient u vooraf samen afspraken over te maken.

Welke prijzen rekenen de vrouwelijke gasten?

Bij Saunaclub YinYang heeft elke vrouwelijke gast de vrijheid om haar eigen richtlijnen en prijzen te bepalen. Daarom kunnen we hier geen uitspraak over doen. Onze ervaring leert echter wel dat de gemiddelde prijs rond de € 50,00 per half uur ligt.

Is het buitenzwembad het gehele jaar geopend?

Ons verwarmd buitenzwembad is het hele jaar door geopend.

Is er een erotische bioscoop aanwezig bij Saunaclub YinYang?

Saunaclub YinYang heeft een erotische bioscoop waar u dagelijks een wisselend aanbod aan films kunt kijken.

Wat is het thema van het Event deze maand?

Het thema van de maand is elke keer weer een verrassing! Op Facebook onthullen we dit.

Is er iedere maandag een Business Monday party?

Bij Saunaclub YinYang vindt er voorlopig iedere maandag een Business Monday party plaats.

Is roken toegestaan bij Saunaclub YinYang?

Zowel in de verwarmde rookruimte als buiten, grenzend aan de bar, mag gerookt worden.

Wat zijn de kosten van een traditionele sport- en/of relaxmassage?

In onze massagesalon kunt u terecht voor een traditionele sport- en/of ontspanningsmassage. De kosten daarvan zijn €30,00 voor een half uur, €40,00 voor drie kwartier en €50,00 voor een uur.

Hoe kan ik solliciteren bij Saunaclub YinYang?

Wilt u solliciteren bij Saunaclub YinYang? U kunt uw CV en persoonlijke motivatie naar ons mailen: info@yinyang.nl

Kan men sterke drank verkrijgen?

Er zijn verscheidene soorten mixdranken, sterke dranken en wijn te verkrijgen tegen betaling. Er is een drankkaart bij de receptie verkrijgbaar die men kan opladen met een zelf te bepalen bedrag. Er wordt een borg van € 5,- berekend, die bij verlaten van het pand geretourneerd wordt evenals het saldo wat nog op de kaart staat.

Is het roken van een joint toegestaan?

Drugs is ten strengste verboden, overtreders worden de toegang ontzegt.

opening
hours

Saunaclub YinYang is een saunaclub, die dagelijks van 11:00 tot 01:00 geopend is en waar u zo lang kunt blijven als u wilt om onbeperkt te kunnen genieten. U kunt er een compleet dagje uit van maken; er is namelijk genoeg te beleven!