3000 M2

Aan oppervlakte

40 kamers

Schoon en snel beschikbaar

Wellness icoon

YinYang

Wellness

Lounge icoon

YinYang

Men's lounge

Zwembad icoon

YinYang

Buitenzwembad

Privékamers icoon

YinYang

Privékamers

Bioscoop icoon

YinYang

Bioscoop

Horeca icoon

YinYang

Horeca

Ontspannen en relaxen
In een fantastische omgeving

Met een volle agenda en een druk leven, kunt u naar een moment van totale ontspanning verlangen. Op haar luxe en discrete landgoed doet Saunaclub YinYang er iedere dag opnieuw alles aan om u van een heerlijk ontspannen bezoek te laten genieten.

U vindt Saunaclub YinYang, een van Europa’s grootste en uniekste club in Nederland, in de exclusieve bosrijke omgeving van Roermond, dichtbij de grens met Duitsland en België.

Voor de all-in prijs van €55,- bij aankomst voor 14:00 uur (€65,- na 14:00 uur), kunt u ongelimiteerd gebruik maken van de verschillende wellness faciliteiten, ons buffet, kamerverhuur, non-alcoholische dranken en bier. De dames bij Saunaclub YinYang zijn onze vrouwelijke gasten en verlenen als zelfstandige hun diensten voor een bedrag dat u samen overeen komt.

Onze faciliteiten zijn er op gericht u een fijne tijd bij Saunaclub YinYang te bezorgen; de buitensauna en verwarmd buitenzwembad, de grote bosrijke tuin, en binnen ons Turks stoombad, whirlpools, sauna en zwembad, voeten bad, erotische cinema, douches, kamers met elk een badkamer en tegen betaling gokautomaten, massage en zonnebank.

U wordt bij de receptie persoonlijk ontvangen en krijgt een badjas, handdoek en een lockersleutel overhandigd. In de omkleedruimte, waar uw locker zich bevindt, staan uw slippers (op maat en gedesinfecteerd) voor u klaar. U heeft altijd voldoende zeep en handdoeken tot uw beschikking.

Saunaclub YinYang bezit een ruime, discrete privé parking en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met al deze mogelijkheden is elk bezoek aan onze saunaclub een bijzondere belevenis. Na een bezoek aan Saunaclub YinYang voelt u zich als herboren!

Onze huisregels
Business monday

business
Monday

Let's party!

Elke maandag staat Saunaclub YinYang in het teken van Business Monday. Tevens organiseren wij elke maand een Thema-Party. Met telkens een wisselend thema verrassen wij u met een heuse beleving, in stijl van o.a. Victoria’s Secret of Oktoberfest. Onze faciliteiten zijn regulier toegankelijk tijdens deze evenementen maar zullen voorzien worden van extra decoratie, passende drankjes of muziek.

An unforgettable
Experience

opening
hours

Saunaclub YinYang is een saunaclub, die dagelijks van 11:00 tot 01:00 geopend is en waar u zo lang kunt blijven als u wilt om onbeperkt te kunnen genieten. U kunt er een compleet dagje uit van maken; er is namelijk genoeg te beleven!