Erotisch genieten

 

Erotisch genieten voor iedereen van 18 tot 81 jaar. Dat kan in Saunaclub YinYang. Indien gewenst kunt u kennismaken met de aanwezige vrouwelijke gasten.

 

Als het klikt, maakt u met haar duidelijke afspraken over de mogelijkheden en de prijs. U kunt dan samen één van de relaxrooms of tuinkamers opzoeken voor een erotische stoeipartij of een sensueel samenzijn.

Ruime, luxe
kamers

 

De kamers zijn trendy, luxe en zijn van alle gemakken voorzien en heel aangenaam ingericht. Natuurlijk is er een douche en/of bad aanwezig en overal staan grote comfortabele bedden. U kunt als extra optie ook kiezen voor een luxe kamer met bubbelbad. In het souterrain bevindt zich een bioscoop, waar u kunt kijken naar erotische films.

Duidelijke afspraken

 

Erotische contacten zijn beslist niet noodzakelijk. U maakt vooraf duidelijke afspraken met de vrouwelijke gast van uw keuze. Saunaclub YinYang is hierbij geen partij.

YinYang heeft eind 2016 uitgebreid met verschillende nieuwe faciliteiten, waar u volledig tot ontspanning
kunt komen of uzelf kunt laten verwennen door één van de professionals.In onze massagesalon kunt u kiezen voor een heerlijke sport- of drukpuntmassage.
Daarnaast hebben wij de beschikking over een kapsalon en beautysalon, hier kunt u terecht kunt voor allerlei behandelingen.

Het nieuwe gedeelte beschikt ook over een aantal relaxrooms, in deze relaxrooms kunt u genieten van erotiek of sensueel samenzijn.